6 / 100 könyv. 6% kész!

vasárnap, szeptember 03, 2017

Nyárzáró bejegyzés (Goodbye, Sweet Summer!)


Eljött a szeptember, városok szerte indultak meg pénteken a diákok, hogy ismét belevessék magukat egy újabb fárasztónak ígérkező évbe. Az időjárás, mintha csak szóltak volna neki, eminens diákként vált tikkasztó melegből csapadékosan hűvösbe, hogy ő is a képünkbe vágja: igenis itt az ősz.

És hogy ki várta az őszt? Hát én! Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én hamar be tudok sokallni a nyári hőségtől, amikor az embernek kedve sincs kimenni az utcára. Természetesen vannak benne jó dolgok is: az iskola hiánya, a sok szabadidő (amennyiben az ember még tanuló és/vagy szerencsés), a napsütés, a fagyi, a nyaralás...

De valahogy augusztus végére mindig elérem azt a szintet, hogy erre az esős időjárásra vágyjak és az iskolára, ami rendszerességet lop az életembe. Meg persze a sorozatok új évadai is hiányoznak már, amik többnyire ősszel térnek vissza a nyári szünetről.

Ebben a bejegyzésben összeszedtem, miket olvastam el nyáron, egyfajta összegzésként. A következő bejegyzésben pedig megosztom majd Veletek, miket tervezek elolvasni ősszel. Akkor lássuk!

Katarzis




Kedvenc





















Tetszett












Csalódás



Felejthető


0 comments:

Megjegyzés küldése