5 / 100 könyv. 5% kész!

vasárnap, szeptember 23, 2012

Meg Cabot: Karambol



Suzie ezennel újabb bonyodalmaknak néz elébe. A fiatal mediátor mindenhol szellemekbe botlik, akiknek még elintézetlen dolguk akad az élők között. Nem elég, hogy Suzie tinédzser, most költözött New York-ból Kaliforniába, de emellett még ezeket a szellemeket is babusgatnia kell.

Most éppen négy gimnazista szelleme háborgatja Suzie környezetét, akik egy autóbalesetben haltak meg és véres bosszút akarnak állni halálukért...

Suzie kénytelen-kelletlen nyomozásba kezd a meghalt RLS Angyalai ügyében, akiknek az autója lezuhant a szakadékba. Minden jel szerint baleset volt, amikor a szűk úton, a szakadék mellett összeütközött a négy fiatal és Michael Meducci autója.

Ja igen, Michael is képbe került, aki eléggé lúzer és halk szavú; akinek a kishúga éppen kómában fekszik egy súlyos baleset után. Michael Suzie nyomozását közeledésnek veszi, ezért udvarolni kezd Suzie-nak, akinek ez egyáltalán nincs ínyére, mert ugye ott van a szobájában lakó helyes szellem, Jesse.

Miközben a négy fiatal szelleme Michael Meducci-n akar bosszút állni, aki szerintük a haláluk okozója, Suzie ismét nagy bajba kerül, majdhogynem halálos veszélybe, hiszen neki kell megvédenie Michael-t, vagyis a négy fiatal dühös kísértet elé kell állnia, ami nagyobb falat, mint gondolta...

Közben rá kell jönnie, hogy a baleset nem is biztos, hogy baleset volt és Suzie maga is célponttá válik, de vajon kinek a szemében?

Suzie Simon történeteit nagyon megszerettem, többet nem is fűznék hozzá.

Meg Cabot: Karambol
Értékelésem: Tetszett
Borító: 5/4
Kedvenc szereplő: Jesse, Suzie, Doki
Sorozat: A Mediátor
3.) Karambol
Megjelent: 2001
Kiadó: Ciceró
Oldalszám: 196
Eredeti cím: Reunion
Műfaj: ifjúsági, romantikus

0 comments:

Megjegyzés küldése