6 / 100 könyv. 6% kész!

szombat, szeptember 22, 2012

Leiner Laura: Remény


Reni megunhatatlan élete folytatódik. A párizsi cserediák kirándulás után új kilátásokkal és célokkal tér vissza a Szent Johanna Gimibe szeptemberben, ugyanazokhoz a barátokhoz és ugyanahhoz a szerelemhez. 

Arnold hiánya ürességet ébreszt Reniben, de idővel be kell, hogy vallja magának, hogy olyannyira nem rázta meg Arnold elköltözése, mint gondolta. A helyére új osztálytárs érkezik Macu személyében, aki egy ázsiai srác és enyhén techfüggő. Dave ellenszenvvel néz az új fiúra, mondván lopja a személyiségét és míg Reni igyekszik megbékíteni őket, ez nem tűnik olyan egyszerűnek. 

Mire Reni észbe kap lesz egy kitalált francia barátja, akire Cortez eléggé féltékenyen reagál. Kinga szerelme Zsolti iránt pedig egyre erősebb lesz.
 
Továbbra is pörög az élet a Szent Johanna Gimiben, hihetetlen fordulatok, egy rablás, egy levél, vallomások, csalódások, harag, Reni akkora hibát vét, mint még soha és ez talán a Cortezzel való barátságán múlik. Újra jön a szilveszter, balhéval, verekedéssel és összetört szívekkel. És a könyv végén eljön a várva várt pillanat, amit az első kötet első oldala óta feszülten várunk... Süllyedj bele te is a könyvbe és azonosult Renivel. Imádni fogod minden egyes percét!

Leiner Laura: Remény
Értékelésem: Kedvenc
Borító: 5/5
Kedvenc szereplő: Zsolti, Ricsi, Robi, Dave, Andris, Cortez, Kinga
Sorozat: A Szent Johanna Gimi
1.) Kezdet
2.) Együtt
5.) Remény
6.) Ketten
Megjelent: 2011
Kiadó: Ciceró
Oldalszám: 486
Eredeti cím: -
Műfaj: ifjúsági, romantikus

0 comments:

Megjegyzés küldése